JORDI CRUZ MAS
Jordi Cruz va néixer a Manresa (Barcelona) el 1978 i va realitzar els seus estudis de cuina a l’Escola Superior d’Hosteleria, Joviat, de la mateixa ciutat. Als 14 anys va començar a treballar al restaurant Estany Clar de Cercs (Berga), establiment on va rebre la seva primera estrella Michelin al novembre del 2002, convertint-se així, als seus 24 anys en el xef més jove del nostre país i el segon del mon, en rebre aquesta distinció. Després ha seguit estant reconegut dins del món de la cuina, amb diferents estrelles de la Guia Michelin, per la seva feina duta a terme en els projectes i restaurants on ha treballat, com el restaurant Atempo, Angle o l’ABaC Restaurant & Hotel. Des de l’any 2013 segueix sent jurat del programa “MasterChef “de TVE, programa que l’ha fet una persona més mediàtica, però com diu en Jordi ell es davant de tot cuiner, per tant quan torna de gravar de Madrid es posa la casaca i se’n va directament al restaurant a seguir treballant de valent.