
SHOWCOOKING AMB ARNAU PARÍS I RAIS ESTEVE : “De l’entorn al plat: un camí gastronòmic”. JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ
L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa organitzen les 8es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, un esdeveniment on els productes de la terra, els productors i la cuina del Bages i de la comunitat de Navarra, territori ignasià d’enguany, esdevindran els principals atractius i protagonistes.
Se celebren al Claustre del Museu de Manresa - Museu del Barroc de Catalunya, dins del marc Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025.
Es tracta d’unes jornades dinàmiques i participatives amb tastos guiats i showcookings, on el visitant podrà descobrir, tastar i comprar els productes agroalimentaris més representatius de la comarca i de la comunitat de Navarra i gaudir d’activitats paral·leles al Claustre, amb jocs i contes infantils, música en directe i fer tastets i copes.
Un espai per gaudir amb tots els sentits!
SHOWCOOKING AMB ARNAU PARÍS I RAIS ESTEVE : “De l’entorn al plat: un camí gastronòmic”
Demostració de cuina en directe a quadre mans dels xefs, divulgadors gastronòmics i responsables del projecte familiar d’oleoturisme Molí de la Vansa a Boada (Lleida), des del qual s’estan recuperant conreus autòctons com la vinya, les oliveres, els cereals i l’horticultura. Arnau París és col·laborador habitual del programa Cuines de TVC amb les receptes ‘Pim Pam’ i va ser el guanyador d ela 9a edició del programa Masterchef de TVE. Rais Esteve va ser directora de Creativitat del restaurant de referència Disfrutar (Barcelona) durant vuit anys.
Preu: 10 €/persona. Inclou tast de 3 aperitius