
SHOWCOOKING AMB JORDI ÀVILA: “La carmanyola del pelegrí: dels camins a l’alta gastronomia”. JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ
8a edició
L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa organitzen les 8es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, un esdeveniment on els productes de la terra, els productors i la cuina del Bages i de la comunitat de Navarra, territori ignasià d’enguany, esdevindran els principals atractius i protagonistes.
Se celebren al Claustre del Museu de Manresa - Museu del Barroc de Catalunya, dins del marc Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025.
Es tracta d’unes jornades dinàmiques i participatives amb tastos guiats i showcookings, on el visitant podrà descobrir, tastar i comprar els productes agroalimentaris més representatius de la comarca i de la comunitat de Navarra i gaudir d’activitats paral·leles al Claustre, amb jocs i contes infantils, música en directe i fer tastets i copes.
11 – 11.45 h: SHOWCOOKING AMB JORDI ÀVILA: “La carmanyola del pelegrí: dels camins a l’alta gastronomia”
Jordi Àvila és divulgador i assessor gastronòmic. Assessor del segell Girona Excel·lent de la Diputació de Girona, actualment, col·labora en programes de televisió (Tot es Mou de TV3) i de ràdio (La Fonda i La Tarda de Catalunya Ràdio) i en premsa (La Gourmeteria del Nacional.cat).
Preu: 8 €/persona. Inclou tast