La darrera conferència d'Ignàgora sobre els valors del turisme espiritual serà en línia
A causa de les restriccions en l’activitat cultural, la conferència a càrrec de Sílvia Aulet, prevista per aquest dimecres a les 19 h, s’emetrà en directe pel canal de Youtube de Manresa 2022 i es clourà, així, la sisena edició del cicle Ignàgora.
Aquest dimecres 4 de novembre tindrà lloc l’última xerrada del cicle Ignàgora d’aquest any amb la ponència de Sílvia Aulet, professora de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, i que posarà de relleu la fortalesa del turisme espiritual i les connexions amb altres formes de turisme amb “Els valors (avui) del turisme espiritual”.
Les xerrades del cicle Ignàgora se celebren al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana (CIEI). En aquesta ocasió, però, i a causa de les restriccions en l’activitat cultural en vigor des del passat divendres, la conferència s’haurà de seguir de manera virtual a través del canal de Youtube de Manresa 2022, que a les 19 h del mateix dia 4 emetrà en directe i en obert la conferència prevista.
Amb aquesta conferència es tancarà la 6a edició d’Ignàgora, que va començar el mes de març passat, però que l’estat d’alarma a causa de la Covid-19 va provocar-ne l’ajornament, havent-se celebrat una sola conferència de les quatre previstes. El mes de març només es va poder dur a terme “De l’hostilitat a l’hospitalitat”, un repàs al fet migratori a casa nostra, a càrrec de Pilar Pavía i Pau Vidal.
En la represa del cicle, amb inscripcions prèvies, mesures sanitàries i de control d’aforament, el 7 d’octubre es va poder assistir a “Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola. Una aproximació a la seva autobiografia" a càrrec de Xavier Melloni, i el 14 d’octubre, a “Reptes i oportunitats de l’educació 360" amb el professor Moisès Esteban-Guitart. Ambdues conferències estan ja penjades per a consulta de qualsevol usuari al mateix canal de Youtube de Manresa 2022.
Ignàgora, organitzat per Manresa 2022, l’Ajuntament de Manresa i Fundació La Cova, és un cicle anual que consta de diverses xerrades i ponències de professionals i especialistes. És un espai de reflexió i aprofundiment en la figura de Sant Ignasi i de la influència dels valors ignasians en la societat actual, i de com aquests poden contribuir en el lideratge i el governament dels diversos àmbits de les ciutats, les empreses i l’educació del futur.